issie

Geïnspireerd en doelbewust, financieel uiterst gezond en met beide benen op de grond. Dat zijn wat ons betreft belangrijke kenmerken van Verwelius, waarop wij uiterst trots zijn. Wij profileren ons bij voorkeur als gedreven projectontwikkelaar die in het verlengde hiervan ook zeer vakkundig bouwt, belegt, beheert en financiert.

Dit totaalconcept is naar onze mening uniek te noemen. Wij staan bekend als een daadkrachtige projectontwikkelaar en gedegen kwaliteit bouwer met een “no-nonsens” organisatie, die ook niet schroomt haar verantwoordelijkheid te nemen.

isie

In de toekomst blijft Verwelius een daadkrachtig totaalconcept neerzetten. Om het succes van dit concept te behouden, daagt Verwelius zichzelf uit zich steeds verder te ontwikkelen. Hierbij laten we ons leiden door gedrevenheid en brede kennis op gebied van bouwen, beheren en beleggen.

Dit brengt ons verder, naar projecten waarbij Verwelius meer en meer de kracht kan tonen van het totaalconcept. Naast het realiseren van kwalitatief hoogstaande bouwprojecten richt Verwelius zich ook op het versterken van haar financiële portefeuille om in de toekomst een nog krachtigere partner te kunnen zijn.
Zo is en blijft Verwelius een bouwontwikkelaar die zich onderscheidt door steeds bredere kennis, meer dan gezonde financiën en groeiende daadkracht.